striber

Vinduespolering til private

Hvem vil ikke gerne se ud af rene vinduer uden striber? Er hverdagen travl, kan det dog være svært at finde tiden, eller også nyder man bare at slippe for den tjans og have en dygtig vinduespudser til det!

Stypinsky´s vinduespolering polerer alle ruder. Store som små, skæve som runde. I parcel- og rækkehuse, villaer og lejligheder, og det til fair priser. Indvendig og/eller udvendig, alt efter aftale.

Hvis du har haft håndværkere og brug for at få afrenset vinduerne, klarer vi også denne opgave.

Stigekontrol

 

FÅ EN VINDUESPUDSER – hvorfor?

Du vil få tid til andre og måske mere spændende ting, for det kan være både svært og tidskrævende at få vinduerne rigtigt rene. Uanset om det er fordi du synes at du ikke selv kan, at du hellere vil bruge tiden til noget andet eller af en helt tredje grund, ja så er muligheden lige her for at få vinduespolering af høj kvalitet til den rigtige pris.

Fradrag

Nu er det igen muligt at trække vinduespolering fra i skat (fradraget udgør 33%). Ved os er det muligt at trække hele beløbet fra, da udgiften til materialer (vand og sæbe) er inkluderet i prisen.

Derfor er det vigtigt at gemme faktura på vinduespolering. Se eventuelt mere om håndværkerfradraget (servicefradrag) på SKATs hjemmeside.

Du skal indtaste din udgift for 2015 via TastSelv på siden Indberet servicefradrag (håndværkerfradrag). Indtast hver betaling for sig. Du skal bruge din dokumentation for arbejdet og betalingen, når du indtaster.

Med få ord ...

Indvendig og udvendig vinduespolering af alle slags boliger.

Stypinsky's Vinduespolering · Telefon 4076 3332
striber